Pembungkusan makanan, pembungkusan buah-buahan & sayur-sayuran, penjualan dan pengesanan.

Untuk pembungkus makanan dan buah & sayur, pemborong / pengeksport / pengimport hasil segar.

Kurangkan pembaziran!

Kawalan inventori Producepak memastikan tidak ada 'penyusutan' yang tidak dihitung, inventori diuruskan oleh FIFO, dan inventori yang habis tempohnya selalu dipantau. 

Jimat wang!

Akses segera ke stok, laporan pengambilan stok, laporan; dan label automatik, invois, BOL, penghasilan dokumentasi penghantaran mengurangkan beban pentadbiran.

Pengesanan yang mudah!

Lakukan ingatan dan audit tiruan segera pada bila-bila masa, dari mana sahaja. Tidak perlu menyusun laporan atau mencari dokumen. Piawaian keselamatan makanan antarabangsa dipelihara.

PRODUCEPAK PRO CIRI-CIRI

Penyelesaian inventori mudah untuk menerima, dan menjual produk, makanan, dan bunga segar dengan kebolehlacuran & penarikan semula yang dibina dengan pengurusan perniagaan yang lengkap.

Persediaan


Menguruskan inventori masuk, menangkap butiran dan kos pembekal, menggunakan label inventori / palet, merekodkan lokasi penyimpanan inventori. Jejak dan penjejakan audit inventori automatik. Item inventori tanpa had.

Pengambilan stok

Lakukan pengambilan stok pada bila-bila masa mengikut kategori atau lokasi penyimpanan. Ketahui berapa banyak inventori yang anda ada dalam masa nyata, bahkan cari mengikut lokasi penyimpanan. Laporkan mengikut barisan produk dan lokasi penyimpanan, atau kategori produk.

Pesanan


Catat pesanan untuk produk segar, makanan, bunga, atau komoditi lain. Penjejakan baki pesanan secara automatik. Sembunyikan pesanan tertutup. Lampirkan dokumen di mana sahaja, simpanan Dropbox.

Jualan & penghantaran

Cetak helaian pilih untuk memilih pesanan secara manual, atau mengimbas inventori / palet ke pesanan, atau memilih inventori secara automatik, atau menjual dengan cepat tanpa pesanan. Jejaki invois berbayar dan belum dibayar. Lampirkan dokumen ke invois / foto penghantaran keluar.

Kebolehkesanan & penarikan balik

Panggilan tiruan segera ke atas dan ke bawah rantaian bekalan menggunakan penarikan balik tiruan segera berdasarkan lot / kumpulan pembekal, nama pembekal, tarikh penghantaran, invois #, inventori #, pallet #, rujukan pelanggan, pesanan # dan banyak lagi ..

Invois, BOL, label untuk palet & inventori


Pilih dari galeri invois, bil muatan, nota barang, dan label produk segar standard industri termasuk Walmart, Tesco, Aldi, Coles, Woolworths dan banyak lagi ...

Pembungkusan kumpulan

Catat semua input kumpulan seperti buah, sayur, bahan pembungkusan, dan bahan mentah lain. Kos kumpulan dikesan secara automatik. Pengumpulan semula secara automatik mengesan pembekal & pengesanan.

Logistik

Lihat pesanan & baki terbuka. Berikan pesanan kepada kakitangan tertentu untuk memilih, menyerahkan kepada trak / pemandu, syarikat pengangkutan. Tetapkan pesanan pemuatan untuk beberapa pesanan pada satu trak. Lihat kapan pesanan siap dihantar dan mencetak muatan, dokumen eksport, dan invois.

Kawalan kualiti

Lakukan ujian QC untuk inventori masuk, dikemas, sebelum dihantar. Konfigurasikan ujian QC untuk apa sahaja yang anda mahu uji, penjejakan kawalan kualiti pembekal. Lampirkan gambar & dokumen tanpa had ke ujian QC dari sel atau tablet anda.

Senarai harga

Urus harga yang akan digunakan semasa pesanan pelanggan direkodkan. Sediakan senarai harga untuk tawaran istimewa, produk & pelanggan atau promosi.

Papan Pemuka

Keuntungan: Menganalisis keuntungan setiap baris. Jualan: Pantau proses & penghantaran jualan. Kualiti: perfromance pembekal & banyak lagi ...

Lebih banyak ...

Makluman penghantaran dan penjualan automatik kepada pelanggan. Keluarkan nama pengguna & kata laluan sehingga lapan pekerja. Sokongan keutamaan rendah dari dalam aplikasi.